En iyi 5 Vahşi Batı temalı slot oyunu

Jun 02 Yorumlar(0) 3 min read

Bildiğiniz üzere, ülkemizde her Pazar günü düzenlenen milli baba eğlencesi, sabahın köründe yayınlanan kovboy filmlerini izlemekten ibarettir. Bizim kuşağa tuhaf gelmesi normaldir, zira bizim için Star Wars, kovboy filmlerinin yerini almıştır. Bizden sonraki kuşağın eğlencesini ise tahmin etmek bile istemiyoruz, zira en son baktığımızda Teletubbies izliyorlardı… Vahşi Batı, slot oyunlarının da en sevdiği temalardan biridir. Hatta bu konuda eski Mısır tanrıları ile yarış halindedir! Uçuşan kurşunlar, seksi bar kızları, düellolar, çil çil altınlar… E daha ne olsun? tavladizimi.com olarak, testosteron dolu, en yüksek kazanç sağlayan Vahşi Batı temalı slot oyunlarını aşağıda liste halinde veriyoruz efendim, hayırlı olsun. Bakalım kolu en hızlı kim çevirecek?

Wild West

wild-west-nextgen-gaming-slot-oyunu

NextgenGaming firmasının bu oyunu doğrudan konuya giriyor: İsmi bile “Vahşi Batı” . Yalnız grafikler pek vahşi değil, aksine pek sevimli duruyor! Animasyon filmlerini andıran havası ile dikkat çeken oyun, 5 çark ve 10 ödeme çizgisi barındırıyor. Ayrıca şahane bir de SuperBET özelliği mevcut, ne kadar yüksek orandan bahse girerseniz, o kadar çok ödüyor! Her çevrimde bahsinizin beş katını kazanma fırsatı kulağa nasıl geliyor? Kötü adamlar bile o kadar sevimli tasarlanmış ki, vurasınız gelmiyor! Şaka şaka, teker teker indirip ceplerini itinayla boşaltıyorsunuz elbette.

Gunslinger

gunslinger-playn-go-slot-oyunu

Sizi bilmiyoruz ama, ismi “Silahşör” olan bir oyun bizi daha başından heyecanlandırıyor! Neyse ki Play’n GO , bu ismin hakkını vermeyi başarıyor: Havaya fırlatılan bozuk paraları bile tam ortasından vurma fikri kulağa nasıl geliyor? Kötü adamları ardı ardına avlamak da, akşamları neşe içerisinde gerçekleştireceğiniz bir hobi sayılıyor. Oyunun grafikleri gayet güzel – ancak asıl güzel olan 5 çark, 25 ödeme çizgisi ve mükemmel bir progresif jackpot sistemi. Kasabanın biricik şerifi olmak ve bir yandan da ceplerinizi doldurmak istiyorsanız, Gunslinger tam size göre.

Dead or Alive

dead-or-alive-netent-slot-oyunu

Vahşi batı oyunu dediğin böyle olur, “Ölü ya da Diri” . İsmi bile insanı havaya sokmaya yetiyor! NetEnt firmasının her zamanki kalitesini barındıran oyun, müthiş kalitede animasyonlara sahip. Ekrandan kaybolmayan wild sembolleri, 12 adet bedava çevirme hakkı ve 5 çark ile 9 ödeme çizgisi… Kurşunu ne yapacaksınız, kazanmak için bunlar fazlasıyla yetiyor! Yalnız kötü adamlara dikkat, afacanlar hep arkadan vuruyor. Eh, gölgenizden bile daha hızlı silah çekebildiğiniz için bir sorun yaratmayacaklarına eminiz.

Black Gold

black-gold-betsoft-slot-oyunu

Her nedense Vahşi Batının sadece kovboylardan ibaret olmadığı, aynı zamanda bir “petrol macerası” olduğu unutuluyor. Eh, BetSoft firması bunu hatırlatma görevini üstleniyor. Black Gold oyununda silahlar, kurşunlar ve bar kızları yok, ancak bol miktarda petrol kuyusu bulunuyor! Grafikler üç boyutlu ve oldukça da etkileyici – simsiyah petrol, ekrandan fırlayacakmış gibi duruyor. 5 çark, 30 ödeme çizgisi ve birden fazla bonus turu da, kazanç elde etmenizi kolaylaştırıyor. Yalnız petrole dikkat, elbiseye bir kez bulaştı mı bir daha çıkmıyor.

Silver Bullet

silver-bullet-playtech-slot-oyunu

İsmi bile güzel, “mermi” adıyla hiç zaman kaybetmeden mevzunun ne olduğunu belli ediyor! Playtech, basit grafiklere ancak yüksek kazanç oranlarına sahip bir video slot oyunu hazırlamış. 5 çark ve 9 ödeme çizgisi barındıran oyun, Playtech oyunlarına özgü “dollar ball” sistemini kullanıyor. Bu sistemde önceden 1 ila 49 arasında 5 rakam belirliyor ve hem çarpan değerlerini hem de kazanç oranlarınızı ciddi şekilde artırıyorsunuz. Bedava çevirme haklarını da unutmayalım – Silver Bullet , hedefi tam onikiden vurmayı başarıyor.

Fikirlerini diğer oyuncularla paylaş
Bu makaleleri de beğenebilirsiniz

1. Kurulumu Belirtmek Tahtanın nasıl kurulacağını (2-5-3-5) hızlı ve güvenli bir şekilde öğrenin. Oyun yönündeki fark, masanın hangi tarafında oturduğunuzdur. Böylece parçaları ne kadar hızlı düzenleyebilirseniz, rakibinizde o kadar deneyimli

Mar 07 3dk oku Yorumlar(0)

Genel Tahta Oyunu Stratejisi Tavla becerilerinizi geliştirirken ve para oyunu sırasında farklı taktikleri test etmeye başladığınızda, genel planlı hedefiniz, rakiplerinizi tahtanın etrafında ve rakibinizden önce almanın bir yolunu bulmaktır. Bunu

Mar 06 5dk oku Yorumlar(0)